MINDEN AZ ELSŐ ALKALOMRÓL Új szeretőikkel leghamarabb ágyban kikötő nemzetek

31 January 2017. Egy friss nemzetközi tanulmány feltárta a Top 10 nemzetet, akiknél a legvalószínűbb, hogy ágyban kötnek ki az első randin, amikor eldöntik, hogy ágyba mennek új partnerükkel, hová viszik újdonsült szeretőjüket és mi az, ami miatt átlépik azt a bizonyos határt.

A nemzetközi tanulmány, melyet a Victoria Milan végzett – egy társkereső honlap házasoknak és kapcsolatban élőknek, akik viszonyt keresnek – 5650 aktívan félrelépő nőt kérdezett szerte a világon, csak arról, hogy mennyi ideig tart őket ágyba vinni, és összehasonlította az eredményeket.

Franciaország, Dánia és Norvégia az első három ország, ahol a nők többsége az ágyban köt ki már az első randin. A francia nők 56%-a inkább a randi partnere lakását választja, míg a dán (57%) és a norvég nők (68%) inkább egy hotelt választ az első együttlét helyszínéül.

A nők e három országból azt állítják, hogy nem a szex miatt megy a randira – ezt a döntést a randi alatt hozzák meg, és mind három nemzet arra alapozza döntését, hogy randi partnere mennyire figyelmes – ez nem arról szól, hogy jól néz-e ki az illető, mennyi alkoholt fogyasztanak, vagy, hogy milyen régen szexeltek utoljára.

Hölgyek Lengyelországból a legkevésbé alszanak partnerükkel az első randin, csupán 12%-uk köt ki az ágyban a randevú végén. Bár, a második randevú alkalmával 41%-uk dobja le textilt, és háromnegyedük dönt úgy a randi alatt, hogy együtt alszik új szerelmével – és csupán 70%-uk állítja, hogy egy hotelben tenné mindezt.

Új szeretőikkel leghamarabb ágyban kikötő nemzetek

A Victoria Milan alapítója és vezérigazgatója állítja, semmi baj nincs avval, ha az első randin már ágyba bújunk:

„A szex fontos része minden kapcsolatnak – különösen, ha szenvedélyes viszonyról van szó. A magabiztosság azt jelenti, hogy tudjuk mit akarunk, és hogyan fogjuk megszerezni, különösen vonzó, kétlem, hogy bármely francia, dán vagy norvég nő előnyeit valaha is visszautasították az első randin. „- mondta Mr Vedal.

A megkérdezett országokból 10 a következő sorrend az átlagos randi számát mutatja, amelyre a nőknek szükségük van, mielőtt első alkalommal szeretkeznének újdonsült szeretőikkel:

DÁNIA 1.58

FINNORSZ 1.68

FRANCIAO.1.72

NORVÉGIA 1.77

SWÉD O: 1.99

SPANYOL O. 2.07

HOLLANDIA 2.24

USA 2.32

BELGIUM 2.69

LENGYEL O. 2.93

E kutatás elvégzéséhez Victoria Milan 10 ország adatait gyűjtötte össze és elemezte online felmérés formájában, és biztosítja, hogy minden lehetséges intézkedést megtesz tagjainak identitása és magánélete védelmében.

További infomrációért kérjük, forduljon a press@victoriamilan.com email címhez.

Victoria Milan egyike a világ vezető diszkrét közösségi hálózatának férfiak és nők számára, akik titkos viszonyt keresnek. A szolgáltatást a médiavezető, Sigurd Vedal úr vezette be 2010-ben, és ma egyike a világ leggyorsabban növekvő és vezető közösségi hálózatának diszkrét házasságon kívüli viszonyok bonyolításához, meghaladva 5 millió tagját világszerte több mint 33 országból.