Legyél jobb megcsaló – Hogyan lépjünk félre diszkréten?

Már elég régóta gondolkodsz rajta, végül úgy döntöttél, határozottan szükséged van egy viszonyra. Vagy talán már meg is kezdtél egy viszonyt, de komplikáltnak tartod, hogyan titkold el a partneredtől. Talán tökéletesen boldog vagy a házasságodban, de szeretnél egy kis izgalmat belevinni az életedbe, elkerülni a válást és bíróságot, és csendben tartani a mi segítségünkkel. Victoria Milan a legjobb módja, hogy diszkrét maradj és élvezhesd a szórakozást és szenvedélyt, anélkül, hogy lebuknál.

Légy Tech-Guru

Először is, emlékezz rá, hogy a házastársaddal élsz, így elég nehéz bármit is eltitkolni előle. A mai technológiával, a számítógépednek és tabletednek böngészési előzménye van, az Okostelefonodnak számos különböző alkalmazása, sőt még lokalizációs applikációi is, amelyek pontosan tudják hol vagy éppen. Ezeket mind le kell tiltatni, a számkódot rendszeresen változtatni. Ha valóban diszkrét szeretnél lenni, vásárolj egy feltöltős telefont, és tartsd valahol, ahol a párod nem fogja megtalálni, például, az irodádban vagy az edzőterem szekrényében.

Óvatosan válassz szeretőd

Válassz valakit, aki ugyanazt szeretné, mint te. Mielőtt belemész egy viszonyba azzal a cuki sráccal a hátsó szobában a munkahelyeden, vagy a személyi edződdel, netalán a személyi aszisztenseddel – légy biztos benne, hogy mindketten ugyanazt akarjátok. Az az egyedülálló titkárnő talán hónapok óta álmodozik rólad, azonban ő szingli, 25 éves, és titokban házasodni szeretne gyerekekkel. Sokkal könnyeb az egész, ha olyat találsz, aki ugyanabban a helyzetben van, mint Te. Keress valakit, aki egy kis szenvedélyt akar és elköteleződés nélküli szórakozást..valaki, aki talán házas, vagy hosszú-távú kapcsolatban van, mint te. Ez az a pont, ahol Victoria Milan megjelenik. Online társkereső oldal, különösen házas emberek számára, akik affért szeretnének. E honlap gyönyörűsége, hogy a tagok többsége hasonló gondolkodású emberek, aki szeretnének találkozni, szórakozni, és nem lebukni a házastársuk előtt vagy tönkre tenni a házasságukat. Félrelépni diszkréten hogyan

Online tippek

Ha a Victoria Milan honlapját fogod használni, bölcsen teszed, ha a fotódat nem jeleníted meg publikusként – ez az első hiba, amit mindenki elkövet. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogod tudni, hogyan néz majd ki a potenciális szeretőd, ennek is meg van a módja. Ellenőrizd az Online beállításaid és ellenőrizd újra és újra rendszeresen. Ugyanígy megy, ha Online profilt hozol létre, légy óvatos, hogyan olvassák mások. Ne adj túl sok nyomot arról, hol laksz, mi a munkád, mit szeretsz csinálni, hány évesek a gyerekeid – bármi, amivel bárki bizonyíthatja a személyed és hogy afférod van.

Hozz létre egy új e-mail címet

Hozz létre egy új e-mail címet, és próbáld nem otthonról elérni. Ha lehet, egy másik eszközről használd, így az IP cím nincs kapcsolatban az otthoni IP-címmel. Győzödj meg róla, hogy a választott online társkeresőn kizárólag ezt az e-mail címet használod, és csakis ezt. Amikor használod a web-t, valamint eltávolítod a böngésző előzményeket, privát böngésző módot használj, így a Chrome, ‘inkognitó’-nál csak klikkelj a három pontra a lapon a jobb szélső sarokban, és válaszd az inkognitó ablakot. Hasonlóan, ugyanezt tedd a FireFox-ot használva és válaszd a privát böngészési módot. Ez megakadályozza, hogy mások láthassák, mire keresel rá, vagy nézel meg.

Ki a városból!

Kiszemelteddel a városon kívül találkozz. Ne kockáztass a helyi kávézó, étterem, park vagy nyilvános helyen – ahol megláthatnak. Menj ki a városból, vagy várd meg, amíg a másik feled távol lesz, de mindig tartsd szem előtt a barátaid és ismerőseid a lakhelyeden, különösen ha egy pletykás házban (úton) laksz.

Ne kötődj érzelmileg

Amennyiben csak szórakozni szeretnél, ehhez is tartsd magad. Amikor az érzelmek kezdenek megjelenni, és erre van esély, nem lesz jó vége, és te is kiadod magad. Ez mindkét irányba működik, tehát ha látod, hogy a szeretőd érzelmeket kezd táplálni feléd, itt az ideje, hogy vége legyen. Hasonlóan, ha te kezdesz érzelmeket táplálni, de szeretnél házas maradni, állj odébb, és emlékezz, még akad hal a tengerben.

Maradj csendben

Amikor jól szórakozol, természetes, hogy szeretnéd világgá kürtölni életed legjobb szexuális élményét, vagy, hogy tettél valamit, amit nem kellene, de annyira jó érzés megtenni. Ne ess kísértésbe mindenkinek elmondani, még a legjobb barátodnak sem, mert előbb vagy utóbb ez a titok megosztásra kerülhet valaki mással, ezután kikerül az ellenőrzési körödből, végül a házasságod végét jelentheti. Tanuld meg tartani a szád – sok izgalom rejlik a saját titkod megőrzésében. A fenti tanácsokkal nincs ok amiért ne lehetne egy diszkrét afférod, tehát ne csak olvass róla – lépj a fedélzetre a többi ezer taggal, és csatlakozz Victoria.milan.hu oldalhoz még ma!