Számos biztonságos fizetési módot kínálunk. Lentebb találhatsz pár értékes információt a jelenleg elérhető fizetési opciókról. (Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem minden opció elérhető minden országban. Ha a Te országodban elérhető módszerekről szeretnél tájékozódni, látogass el fizetési oldalunkra, majd válassz csomagjaink közül. Ezután a következő oldalon megtekintheted az összes elérhető fizetési módot. Csak a felsorolt fizetési módokkal tudsz előzetni.)

Bankkártyás/hitelkártyás vásárlás

Az alábbi kártyatípusokat fogadjuk el: Visa, Mastercard, American Express és Discover. (Kérünk, vedd figyelembe, hogy CSAK ezeket a kártyatípusokat fogadjuk el minden országban. Egyes helyileg kiállított egyedi kártyákat sajnos a rendszerünk nem támogatja.) A VictoriaMilan soha nem jelenik meg a számlakivonatodon, helyette egy anonim nevet használunk.

Entropay (kártyás fizetésnek számít)

Az Entropay egy olyan előrefizetett Virtual Visa kártya, amelyet online fizetéshez használhatsz. Csak menj a https://www.entropay.com/ oldalra, hogy pár perc alatt beszerezhess egyet. Miután regisztráltál az oldalra, bankszámládról vagy másik kártyáról is tudsz pénzt utalni EntroPay kártyádra. (A legtöbb kártyatípus elfogadott). Most már fizethetsz is online vagy telefonon keresztül Virtual Visa kártyáddal bármely oldalon, ahol látod a Visa logót.

Paysafecard

A Paysafecard egy utalványszerű megoldás. Csak gépeld be a kapott 16 számjegyű PIN kódot az oldalunkon, így teljesen anonim módon fizethetsz. Paysafecard vásárlásához írd be irányítószámodat a www.paysafecard.com oldalon, és találd meg a hozzád legközelebb eső értékesítési pontot.

Neteller

A Neteller tulajdonképpen egy elektronikus pénztárca. A https://neteller.com oldalon létrehozhatod a felhasználói fiókod, befizetheted a kívánt összeget a NETELLER fiókodba, majd felhasználhatod azt bárhol és bármikor.

Entercash

Az Entercash egy online banki megoldás. Kérjük, válaszd ki a bankodat és fizetéshez lépj be a netbankba. A fiókod befizetés után azonnal frissül.

IDEAL

Az iDeal egy olyan valós idejű fizetési mód, amely ugyanazt a felületet használja, mint a bankod online platformja. A magas szintű biztonságról a kétfaktoros hitelesítés (2FA) gondoskodik, például a betéti kártyán vagy ATM-kártyába ágyazott chipen alapuló Kihívás/Válasz hozzáférési token. Ezenkívül a kereskedő nem osztja meg a bizalmas információkat, például a hitelkártya számát.

GooglePlay vagy iTunes

Ezek az opciók mobilon és tableten érhetők el. Ha a Google vagy az Apple rendszerén keresztül fizetsz, bármely olyan fizetési mód rendelkezésedre áll, amelyet a Google vagy az Apple lehetővé tesz applikáción belüli vásárlásokhoz. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a Google vagy az Apple rendszerén vásárolt tagság automatikus megújítását ügyfélszolgálati csapatunk nem tudja kikapcsolni.

Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy tagságod nem fog megújulni, kérjük, látogass el ezekre az oldalakra:

iTunes: https://support.apple.com/hu-hu/HT202039

GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=hu