Csapdában érzed magad egy monoton és szerelem nélküli házasságban? Hiányzik a szenvedély varázsa, az izgalom és az intimitás? A Victoria Milan segíthet!

A Victoria Milan egy új, európai társkereső oldal házas és kapcsolatban lévők számára, akik titkos viszonyt keresnek. Akár egy ártatlan és barátságos internetes flörtöt keresel, vagy egy egyéjszakás futó kalandot, akár egy hosszú távú igazi kapcsolatot, a Victoria Milan biztosítja a biztonságos, névtelen és titkos online környezetet. Keresgélj és lépj kapcsolatba névtelenül házas és kapcsolatban álló tagok ezreivel Európa-szerte és Skandináviában. Tagjaink pont ugyanolyan emberek, mint Te, akik még egyszer át akarják élni azt a bizonyos varázslatos érzést.

Társkereső házas és kapcsolatban lévő emberek számára

Nemzetközi tanulmányok azt mutatják, hogy az egyedülállóknak szóló társkereső oldalak tagjainak 30%-a nem mond igazat arról, ha esetleg már házas vagy kapcsolatban él. A Victoria Milan olyan randi oldal, melyet kimondottan olyan házas vagy kapcsolatban álló férfiaknak és nőknek hoztak létre, akik házasságon kívüli viszonyt keresnek. Ezért nincs okod eltitkolni vagy hazudni a kapcsolati állapotodról. Tagjaink legtöbbje pont olyat keres, aki szintén házas vagy kapcsolatban él. Ezért nyugodtan áruld el a valódi kapcsolati állapotodat és kezdj el keresgélni!

100%-osan névtelen és bizalmas

A Victoria Milan tagjaként 100%-osan névtelen vagy. Nem kérünk és nem is fogadunk el semmilyen kényes, azonosításra alkalmas személyes információt, mint pélául a neved, címed, telefonszámod vagy ehhez hasonlók. Egyszerű! Hozd létre saját képzeletbeli felhasználóneved és egy titkos email fiókot valamelyik ingyenes email szolgáltatónál, mint pl. Hotmail.com, Yahoo.com, Gmail.com stb. és tedd meg az első lépést! Kezd el keresgélni, hogy örökre megváltoztasd az életed! Ismerkedj meg érdekes tagokkal és személyes információidat akkor osszd meg velük, amikor már elnyerték a bizalmadat, olyan ütemben, ami számodra megfelelelő.

Helyi vagy nemzetközi kapcsolat

Sok kapcsolatban lévő ember könnyebbnek és biztonságosabbnak tartja, ha egy otthonától távol élő emberrel kezd viszonyt, akár üzleti útja során vagy egy romantikus hétvégén. Mások szívesebben keresik azt a bizonyos embert a közelükben, mert könnyebb és kényelmesebb rendszeresen találkozni. A Victoria Milan házas és kapcsolatban lévő tagok hatalmas adatbázisát nyújtja szerte Európában és Skandináviában. Ez a Te afférod, a Te választásod!

Biztonság

Az ismerkedés a Victoria Milan-on biztonságos és egyben szórakoztató is. Profi adminisztrátoraink naponta figyelik a Victoria Milan-t, biztosítva ezzel a teljes biztonságodat és anonimitásodat. Bármelyik tag könnyedén bejelentheti, ha gyanús tevékenységeket vagy profilokat észlel a "felhasználó jelentése" ikon segítségével, mely minden tag profilján megtalálható. Minden felhasználó, aki megsérti a Szerződési Feltételeinket, azonnal tiltásra és tiltólistára kerül (IP, email, stb.).

Valós tagok valós profiljai

A Victoria Milan valós profilok ezreivel rendelkezik, melyeket valós emberek regisztráltak, nagy valószínűséggel a környékeden. Mi nem egy csaló vagy álprofilokkal rendelkező oldal vagyunk, mint néhány jelenleg elérhető oldal. Mi valós randi oldal vagyunk igazi emberekkel, és erre kifejezetten büszkék vagyunk. Nem engedélyezzük az álprofilokat és minden tagot arra bíztatunk, hogy jelentsék az általuk gyanúsnak vélt álprofilokat, hogy kivizsgálhassuk és megtegyük a szükséges lépéseket.

Kövesd a Victoria Milan-t

A Victoria Milan néhány közösségi oldalon is elérhető, úgy mint blogok, Facebook és Twitter. Kövesd a blogunkat, ha érdekes cikkeket, tanulmányokat vagy személyes tapasztalatokat akarsz olvasni a Victoria Milan többi tagjától.

Kapcsolat:

Victoria Milan
support@victoriamilan.hu

Cég neve: Digisec Media Limited
Cég regisztrációs szám: C56612
The Hub Workspace, Suite 003
Triq San Andrija
San Gwann SGN 1612
Malta