1

Hozd létre INGYENES
& 100%-osan névtelen profilod

Válassz egy névtelen beazonosíthatatlan megjelenítendő nevet. Bármilyen beazonosítható információ (név, cím, telefonszám, stb.) automatikusan elutasításra kerül a 100%-os névtelenséged biztosítása érdekében.

Tölts fel egy profil képet, hogy 15-ször annyi figyelmet & választ kapj, mint más tagok anélkül.

TIP#2

AnonymizerBlur™ eszköz, amivel a felismerhetetlenségig elhomályosíthatod az arcod, mielőtt feltöltenéd.

TIP#3

A Nyílvános/Privát fotó ikon segítségével elrejtheted fényképedet a nyílvánosság elöl. Amikor egy tag elnyeri bizalmad, adhatsz neki egy PrivátKulcsot, amivel hozzáférhet a privát fotóidhoz.

2

Találd meg a TE partnered
a TE korlátaid alapján

A Victoria Milan® tagjaként mindig TE irányítasz! Te szabod a feltételeket. Minden tagnak tiszteletben kell tartania a feltételeidet, amikor Veled kommunikálnak. Náluk kereshetsz ártatlan internetes affért, vagy akár egy igazi, valós életbeli partnert, akivel élőben is találkoztok. A TE választásod - a TE feltételeid.

Részletes keresés

Victoria Milan® egyedülálló keresője segítségével részletesen kereshetsz a megfelelő paraméterek alapján. Ezek közül néhány: Kor, Ország, Terület, Város, Távolság Tőled, Magasság, Testsúly, Megjelenés, Testalkat, Személyiség, Érdeklődési Kör, Izgalom Tárgya, ...és még sok más.

3

Kommunikálj NÉVTELENÜL
érdekes emberekkel

A Victoria Milan® kommunikációs eszközök széles skáláját kínálja melyek segítségével névtelenül léphetsz kapcsolatba számodra érdekes tagokkal:

Kacsintás

Flörtöléshez és érdeklődésed kimutatásához kacsints a számodra érdekes tagokra.A kacsintás gyakran az első lépés a kommunikációs folyamatban, habár sok tag a privát üzeneteket részesíti előnyben első lépésként.

Privát üzenetek

Új azonnali üzenetküldőnkkel bármelyik taggal élőben kommunikálhatsz. Csak kattints az üzenetküldő ikonjára a téged érdeklő tag profilján és kezdj el csevegni.

Élőben cseveghetsz szövegesen, teljesen névtelenül.