Amennyiben teljesen törölni szeretnéd fiókodat, kérjük, hogy jelentkezz be oldalunkra, menj a beállításokba és kattints az oldal alján található végleges törlés adatlapra. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezzel az űrlappal egy hivatalos kérelmet küldesz az ügyfélszolgálatnak. Ezzel MÉG NEM törlődik a profilod. Egy automatikus válaszlevelet kapsz majd, amelyben minden szükséges információt megtalálsz ahhoz, hogy törölni tudd a fiókodat.

Fontos, hogy a néhány órán/napon belül többszörösen elküldött kérelem NEM biztosítja azt, hogy kérésed hamarabb feldolgozásra kerül.

Amennyiben a regisztráláshoz egy harmadik oldal szolgáltatását (Facebook) vetted igénybe, abban az esetben is csak akkor tudod a profilt eltávolítani, ha megadtad jelszavadat.

Ha eddig még külön nem állítottál be jelszót szolgáltatásunkhoz, kérjük kövesd az alábbi lépéseket:

1. Lépj be az oldalunkra

2. Menj a Beállításokba

3. Változtasd meg a jelszavad (DE hagyd a "jelenlegi jelszó" mezőt üresen!)

Végül mindenképp vedd figyelembe, hogy ez a törlési folyamat csak a mi szervereinkről tünteti el adataidat! Ha Prémium tagságodat Android vagy iTunes felületén keresztül vásároltad, mindeképp lépj velük kapcsolatba módosítás vagy törlés esetén (pl. előfizetés automatikus megújulásának leállítása).