VictoriaMilan

A világ 1. számú választása házasokkal és kapcsolatban élőkkel való randizáshoz

TALÁLD MEG
TITKOS VISZONYODAT

Házasoknak és kapcsolatban élőknek kialakítva
Titoktartás&diszkréció garantált
Tedd anonimmá a profilodat anonimizáló eszközeinkkel
Valós profilok, ellenőrzött környezet
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Anonim tag
magyar ▾

A világ 1. számú választása házasokkal és kapcsolatban élőkkel való randizáshoz

TALÁLD MEG
TITKOS VISZONYODAT

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Anonim tag
Házasoknak és kapcsolatban élőknek kialakítva
Titoktartás&diszkréció garantált
Tedd anonimmá a profilodat anonimizáló eszközeinkkel
Valós profilok, ellenőrzött környezet

Kifejezetten házasok és kapcsolatban élők számára, akik titkos viszonyt keresnek

A Victoria Milan egy új európai társkereső oldal valódi felhasználók millióival házasok és kapcsolatban élők számára, akik bizalmas viszonyt keresnek.

Függetlenül attól, hogy ártatlan és barátságos internetes flörtöt, alkalmi egy éjszakás kalandot vagy hosszú távú valós viszonyt keresel, a Victoria Milan ígéri, hogy biztonságos, anonim és bizalmas online környezetet nyújt.

Keress és lépj kapcsolatba több ezer házas és kapcsolatban élő taggal Európában és Skandináviában. Tagjaink pont olyan emberek, mint te, akik megpróbálják újra átélni azt a bizonyos varázslatos érzést.

logo

a küldetésünk

hogy segítsünk megtalálni egy 100%-osan titkos, hasonló gondolkodású, szenvedélyes szeretőt – miközben megvédjük a házasságodat/kapcsolatodat és a szeretteidet!

Úgy érzed, csapdába estél egy egyhangú és szenvtelen házasságban, ahol minden nap ugyanaz?

Olyan helyzetben vagy, amikor inkább barátok vagytok a házastársaddal, mint egy romantikus pár? Az életed a munka, a gyerekekről való gondoskodás és a hétköznapi feladatok elvégzése körül forog?

Nem kapod meg azt az izgalmas és szenvedélyes intimitást, amire vágyakozol és megérdemelsz? Azon kapod magad, hogy folyamatosan valami jobbról fantáziálsz?

Valami olyanról, ami felizgatna? Fogságban érzed magad, és nem tudod, mit kéne tenned, hogy változtass az életeden…

A valóság az, hogy nem vagy egyedül, férfiak milliói tapasztalják pont most ugyanezt.

De az tény, hogy megérdemled igényeid kielégítését. Megérdemled a szenvedélyt és az izgalmat.

Megérdemled, hogy boldog légy.

Tény: az élet rövid, és nem akarod unalmasan, boldogtalanul és kielégületlenül eltölteni…

Képzelj el egy szenvedélyes és diszkrét randiszállodát egy új szeretővel minden héten…

Képzeld el, milyen izgalmas lenne egy titkos viszonyt találni a közeledben valakivel, aki hasonló helyzetben van, mint te, aki megérti, min mész keresztül, és ugyanazokat a dolgokat kívánja, mint te? Egy gyönyörű és csábító titkos szeretőről képzelődsz, akivel hetente találkozol egy diszkrét, szenvedélyes együttlétre egy randiszállodában? Egy szeretőről, aki mindent megtesz, amit a feleséged nem fog?

Vagy arra az izgalomra gondolsz, amit akkor éreznél, amikor valaki más forró és kielégületlen feleségével találkozgatnál rendszeresen…talán bárban vagy klubban? Képzelj el egy szenvedélyes, diszkrét találkozást valakivel, akire vágyakozol… mennyi örömet és izgalmat hozna az életébe? Vagy talán még több változatosságra és még több izgalomra van szükséged… Képzeld el… 3 titkos szerető…egy hétfőre, egy csütörtökre és egy szombatra…

Bármire is vágysz, akár csak ártalmatlan online flörtölésre, akár egy teljes titkos viszonyra, megérdemled… és a Victoria Milannal meg is kaphatod… Gyerünk, nézd meg, hogy kvalifikálsz-e a Victoria Milanra, és vágj bele a következő kalandodba Városod városában már holnap!

Aggódsz, hogy rajtakapnak?

Lehet, hogy arra gondolsz:
„Kockázatos! Nem akarok lebukni!
Előfordulhat, hogy valaki felismeri a fotómat!”

Hogy segít a Victoria Milan megtartani a biztonságot és diszkréciót

Elhomályosító és maszkoló képszerkesztő eszközök

Megkönnyítettük az arcod elrejtését a beépített maszkoló eszközünkkel, vagy csak néhány olyan részlet elrejtését, amiket nem akarsz megmutatni. A fotóidhoz hozzáadhatsz elmosódást, fekete kitakarást vagy szexi maszkot.

Anonim felhasználónév

Nem engedélyezzük, hogy a valódi nevedet vagy akár annak egy részét is használd a profilodban. 100% anonim felhasználónevet kell választani, amit nem lehet összekapcsolni a személyazonosságoddal.

Nincs közösségi média kapcsolat

A Victoria Milan nem kapcsolódik közösségi média platformokhoz, mint sok más népszerű társkereső oldal.

Pánikgomb

Arra az esetre, ha szükséged volna egy gyors vészkijáratra az oldalról, elérhetővé tettünk számodra egy mindig látható Pánikgombot, amely azonnal átirányít egy ártatlan weboldalra.

Lenyomozhatatlan személyazonosság

A profil létrehozásához nincs szükség személyes adatokra. Az általad benyújtott információkat legfelső szintű biztonsággal és titoktartással kezeljük.

Autologout™

Okos rendszerünk felismeri, ha sokáig tétlen vagy. Ha elfelejtettél kijelentkezni, akkor automatikusan kiléptetünk az oldalról, hogy megakadályozzuk, hogy bárki más hozzáférjen a profilodhoz.

A Victoria Milan név NEM látszódik majd a bankkártya/ bankszámla kivonatomon!

A Victoria Milan nem jelenik meg a bankszámlakivonatodon! Gyakran megváltoztatjuk a neveket, úgyhogy biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz lebukni a párod előtt.

De nem erkölcstelen ez?

6,2 millió ember nem tévedhet…

Gondolhatod, hogy „Ez erkölcstelen! Rossz érzés megcsalni a feleségemet/férjemet!”

Tudtad, hogy a korai emberi társadalmak 80%-a poligám (több partner) volt a monogám helyett?

Az emberek „társadalmilag monogámmá” váltak, ami azt jelenti, hogy egy olyan partnert választunk, akivel kötődünk, miközben fenntartjuk a vágyat más szexuális partnerek iránt.

Sőt, David P. Brash, washingtoni egyetemi professzor és számos szexről, evolúcióról és hűtlenségről szóló könyv szerzője szerint: „Természetes módon nem vagyunk hajlamosak a monogámiára. Maga a monogámia egy új társadalmi alkotás. A férfiak és a nők egyaránt hajlamosak több szexuális partner keresésére biológiai okokból.”

Akkor felmerül a kérdés: ideje elvetni vagy átgondolni a monogámiát, mint szabványt?

És ha a partnered nem tud a viszonyodról, akkor nem is bántja. Csak akkor bántod meg a partneredet, ha lebuksz, és ezért segítünk biztonságban és anonimnak maradni.

A valóság az, hogy egy életed van, és megérdemled, hogy a boldog és kielégült legyél. Ha a jelenlegi kapcsolatodban/házasságodban nem teljesülnek az igényeid, akkor tenned kell valamit.

És a Victoria Milan segítségével te magad szabhatsz határt annak, hogy milyen messzire akarsz menni, legyen ez akár csak ártalmatlan online flörtölés, akár egy valós titkos viszony…

Kezdj egy ártalmatlan csevegéssel és online flörtöléssel, és derítsd ki, hová jutsz…

Keress valakit, aki kielégíti a kielégületlen igényeidet, hogy újra élettelinek és izgatottnak érezd magad…

Hozd vissza a szenvedélyt, az izgalmat és a romantikát az életedbe, anélkül, hogy elválnál a feleségedtől/férjedtől.

MINDENKI CSINÁLJA: Egy sokkoló kutatás felfedi, hogy a házasok/kapcsolatban élők 50%-a megcsalja egymást

Nők

Férfiak

Kutatások azt mutatják, hogy a házasok vagy kapcsolatban élők 50%-a megcsalja a partnerét , de nem vallja be és titokban tartja. És a társadalmi hittel ellentétben, ugyanolyan sok nő lép félre, mint férfi. A házas/kapcsolatban élő nők 53%-a csalja meg a partnerét, míg a házas/kapcsolatban élő férfiak 54%-a lép félre. Az ok nyilvánvaló, amiért valaki megcsalja a partnerét.

Mindannyiunknak vannak bizonyos érzelmi szükségletei, és ha ezeket nem tudja kielégíteni a párunk, természetesen módon más lehetőségeket keresünk ezek kielégítésére. A kielégítetlen érzelmi igények és a változatosság iránti vágyak kielégítésének a legjobb módja egy titkos viszony egy hasonló gondolkodású házas/kapcsolatban élő nővel. És a titkos viszony nem jelenti azt, hogy ki kell lépni a jelenlegi kapcsolatból. A titkos kapcsolatok célja a meglévő kapcsolat kiegészítése, nem pedig helyettesítése. Ezek célja az, hogy kiteljesedést nyújtsanak azokon a területeken amelyeket a partnered kielégületlenül hagyott.

Hogy ne kelljen szenvedni többé. Ha nem kapod meg azt, amit szeretnél a jelenlegi kapcsolatodban, akkor a Victoria Milan segítségével megszerezheted. Mire vársz?

Egy titkos viszony nem olyan ritka, mint gondolnád…

Brad Pitt és Angelina Jolie

Donald és Ivana Trump

Charles herceg és Camilla Parker Bowles

Arnold Schwarzenegger és Mildred Baena

Marilyn Monroe és John Kennedy

Kutatási eredmények:
A boldogtalan házasság/kapcsolat károsítja a testi és érzelmi egészséget

Kutatások azt mutatják, hogy a boldogtalan házasság károsítja a testi és érzelmi egészségét. Mégis, a többség úgy dönt, hogy elfogadja, beletörődik és depresszióssá válik, a változás reménye nélkül. Egy titkos viszony azonban, amivel visszatér az életedbe az izgalom és a szenvedély, nagyon egészséges lehet számodra – mind szellemileg, mind fizikailag. Egy titkos viszonynak köszönhetően magabiztosabbnak is érzed magad; elkötelezettebb és életvidámabb lehetsz. Egy életed van, és annak nem kell boldogtalannak és egészségtelennek lennie, szenvedélytől, izgalomtól és romantikától mentesen. Nem erre jelentkeztél és jobbat érdemelsz. A Victoria Milan használatával egy szenvedélyes, titkos viszonyod lehet akár már holnap. Kattints lent, hogy kiderítsd kvalifikálsz-e a Victoria Milanra, és keresd meg titkos viszonyodat…

Ez nem egy olyan oldal, ami tele van hamis profilokkal vagy botokkal?

Lehet, hogy arra gondolsz: „A társkereső oldalak nincsenek tele hamis profilokkal/botokkal?”

A Victoria Milannál minden profil és fénykép ellenőrzésre kerül

Nem engedünk be akárkit

A Victoria Milannál minden profil és fénykép ellenőrzésre kerül. Több ezer valódi profilunk van valódi emberek által regisztrálva. Nem engedélyezzük a hamis profilokat, és arra ösztönözzük a tagokat, hogy jelentsék azon profilokat, amikről azt gyanítják, hamisak, hogy kivizsgálhassuk ezeket és lépéseket tehessünk.

Ez egy megfigyelt közösség

Minden tag könnyen jelenthet gyanús tevékenységeket és profilokat az összes felhasználó profiljában található „Felhasználó jelentése” ikonon keresztül. Minden olyan felhasználót, aki megsérti a Felhasználási feltételeinket, azonnali hatállyal blokkolunk (IP-cím, e-mail, stb.).

Tagjaink 82%-a a Victoria Milánót választja a válás alternatívájaként

Ha partnered nem teljesíti érzelmi szükségleteidet, akkor 4 lehetőséged van…

Válás/szakítás (elveszíted az élettársadat, ami negatívan befolyásolhatja a gyerekeiddel fennálló kapcsolatot)

Házasság rendbehozása tanácsadáson keresztül (ehhez részedről és a partnered részéről is motiváltnak kell lenni a részvétel és a változás iránt)

Hűtlenség (titkos viszony egy hasonló gondolkodású házas/kapcsolatban élő nővel/férfival, aki kielégíti a kielégületlen igényeidet, aminek köszönhetően ismét életerősnek és izgatottnak érzed magad!)

Kitartás/szenvedés (az életedet folytatása kielégületlenül és nyomorúságosan)

Hogyan használható a VM a válás alternatívájaként? A partneredtől való elválás negatív hatással lehet a családodra és az életedre. És mi van a házasságod pozitív vonatkozásaival? Azokat is el fogod veszíteni… Ha nem válsz el partneredtől, aki nem teljesíti az igényeidet, és folyamatosan problémákat tapasztalsz, mit tehetsz? Szenvedsz és kielégületlenül folytatod az életedet?

Nem kell…

A Victoria Milan segítségével részt vehetsz ártalmatlan és diszkrét online flörtölésben, vagy beleugorhatsz egy teljes titkos viszonyba valaki más szexi és csábító feleségével, aki ugyanazokkal a dolgokkal küzd, mint te…Ily módon képes leszel teljesíteni a kielégítetlen érzelmi szükségleteket, felszabadítani az izgalmat és szenvedélyt az életedben… mindeközben megőrizheted a kapcsolatod pozitív részeit. Újfajta boldogságot, izgalmat és szenvedélyt fogsz megtapasztalni, amely javítja a házasságodat. Tagjaink ezrei már megtapasztalták a titkos viszonyok előnyeit…Itt az ideje, hogy te is megtapasztald ezeket… Kattints lent, hogy kiderítsd, kvalifikálsz-e a Victoria Milanra, és keresd meg titkos viszonyodat…

Köszönöm, Victoria!
Catherine és Leo

Nizza, Franciaország

Fernanda és Aarón

Granada, Spanyolország

Cláudia és Lucas

Salvador, Brazília

Vera és Josef

Brno, Csehország

Boldogtalan házaspár valódi
szerelmet talált a Victoria Milanon keresztül

Egy pár köszönőlevelet küldött az esküvőjükről. A VM-en keresztül találtak egymásra. Mindketten boldogtalan házasságokba ragadtak, és nem voltak tudatában annak, hogy mi a szerelem. Amikor viszonyba kezdtek egymással, rájöttek, hogy korábbi házasságukban nem volt igazi szerelem, és most valódi szerelmet találtak. Összeházasodtak, és köszönetet mondtak a VM-nek, amiért összekapcsolta őket.

Miért válaszd a Victoria Milant a többi helyett?

Hookup alkalmazások
Általános randi oldalak
Pánikgomb: Arra az esetre, ha szükséged volna egy gyors vészkijáratra az oldalról, elérhetővé tettünk számodra egy mindig látható Pánikgombot, amely azonnal átirányít egy ártatlan weboldalra.
Elhomályosító és maszkoló képszerkesztő eszközök: Megkönnyítettük az arcod elrejtését a beépített maszkoló eszközünkkel, vagy csak néhány olyan részlet elrejtését, amiket nem akarsz megmutatni. A fotóidhoz hozzáadhatsz elmosódást, fekete kitakarást vagy szexi maszkot.
Lenyomozhatatlan személyazonosság: A profil létrehozásához nincs szükség személyes adatokra. Az általad benyújtott információkat legfelső szintű biztonsággal és titoktartással kezeljük.
Autologout™: Okos rendszerünk felismeri, ha sokáig tétlen vagy. Ha elfelejtettél kijelentkezni, akkor automatikusan kiléptetünk az oldalról, hogy megakadályozzuk, hogy bárki más hozzáférjen a profilodhoz.
ChatExpire™: A csevegő üzenetek elolvasás után X másodperc vagy X perc elteltével lejárnak – a nyomkövetés nélküli üzenet lehetővé tétele és a viszony megóvása érdekében.
SSL titkosítás: Nem engedélyezzük harmadik felek számára, hogy illegálisan hozzáférjenek a profilodhoz, az adataihoz vagy az üzeneteihez. Azt is biztosítjuk, hogy előfizetéseid soha ne jelenjenek meg bankszámlakivonatokon.
Tippek és tanácsok: Hűtlenségért felelős szakértői csapatunk lépésről lépésre végigvezet a teljes Victoria Milan tapasztalatodon. Mi ott leszünk veled a regisztrációs folyamatban és más kérdésekben, amikkel kapcsolatban esetleg segítségre lehet szükséged.
Anonim felhasználónév: Nem engedélyezzük, hogy a valódi nevedet vagy akár annak egy részét is használd a profilodban. 100% anonim felhasználónevet kell választani, amit nem lehet összekapcsolni a személyazonosságoddal.

Találj EGY TITKOS viszonyt és érezd magad
életerősnek és izgatottnak újra…

100%-ban bizalmas
és anonim

Tekintettel a házas viszonyok kényes természetére, az anonimitás és a diszkréció rendkívül fontos, amikor egy házas online viszony oldal tagjává válsz. A Victoria Milan tagjaként 100%-ban anonim vagy. Nem igénylünk és nem fogadunk el olyan érzékeny személyes adatokat, mint például a név, cím, telefonszám vagy hasonló. Egyszerű! Egyszerűen hozz létre egy saját képzeletbeli felhasználónevet és egy anonim e-mail fiókot a sok ingyenes e-mail szolgáltató közül, mint például a Hotmail.com, Yahoo.com, Gmail.com, stb., és vágj bele! Megkezdheted a keresést és örökre megváltoztathat az életed! Ismerkedj meg érdekes tagokkal és ossz meg egyre több személyes információt fokozatosan a bizalom kiépítésével és a saját tempódban.

Ellenőrzött profilok és fotók

A Victoria Milan több ezer valódi profillal rendelkezik valódi emberek által regisztrálva, nagy valószínűséggel a te területeden is. Sok jelenleg elérhető oldaltól eltérően, mi nem vagyunk hamis profilú oldal. Egy valódi randioldal vagyunk, valós emberek millióival és büszkék vagyunk erre a tényre. Nem engedélyezzük a hamis profilokat, és arra ösztönözzük a tagokat, hogy jelentsék azon profilokat, amikről azt gyanítják, hamisak, hogy kivizsgálhassuk ezeket és lépéseket tehessünk.

Online flört vagy valós viszony, te szabod meg a határokat…

A Victoria Milan segítségével te magad szabhatsz határt annak, hogy milyen messzire akarsz menni, legyen ez akár csak ártalmatlan online flörtölés, akár egy valós titkos viszony… Szeretnél online flörtölni hasonló gondolkodású házas és kapcsolatban élő nőkkel/férfiakkal? Készíts egy diszkrét profilt magadnak, és kezdd el a keresést még ma! Többre vágysz?

Szenvedélyes találkozást vagy titkos hotelrandit keresel valaki más szexi, szenvedélyes háziasszonyával? Vagy szenvedélyes és izgalmas randevúkat vagy romantikus házas viszonyokat akarsz valaki más forró férjével? Nálunk mindet megtalálod. Hozd létre anonim profilodat és kezdj bele a keresésbe még ma…

Ez lehet a privát, szenvedélyes randihoteled Városod városában!

Boldogtalannak és kielégítetlennek érzed magad a kapcsolatodban? Féltékeny vagy a szingli barátaidra, akik minden szórakozást megkapnak? Úgy érzed, lemaradsz minden szenvedélyről, romantikáról és izgalomból az életben? Ha igennel válaszoltál a fentiek bármelyikére, akkor a Victoria Milan neked való.

Képzeld el, milyen izgalmas lenne egy titkos viszonyt kialakítani valakivel, aki hasonló helyzetben van, mint te, aki megért téged és ugyanazokat a dolgokat akarja, mint te?

Izgalmas találkozás valaki más szexi háziasszonyával? Privát, szenvedélyes hotel randevú valaki más forró férjével?

Képzeld el, milyen érzés lehet belevágni egy kalandba Városod városában ma!

Utazgatsz a világban? Találj diszkrét intim viszonyokat bárhol a világon!

A Victoria Milan használatával diszkrét viszonyokat folytathatsz bárhonnan származó (és bármilyen nemzetiségű) emberrel – nem csak a közeledben!

Online flört vagy valós viszony, te szabod meg a határokat…

Fedezd fel a Victoria Milant készülékeden mindig veled. Elérhető az Apple App Store-ban és a Google Play Store-ban.

A világ 1. számú választása házasokkal és kapcsolatban élőkkel való randizáshoz

TALÁLD MEG
TITKOS VISZONYODAT

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Anonim tag

A VICTORIA MILANRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ GYORS ÉS INGYENES (és diszkrét)

A világ 1. számú választása házasokkal és kapcsolatban élőkkel való randizáshoz

TALÁLD MEG
TITKOS VISZONYODAT

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Anonim tag