Mikor kezdenek a közép-európai házas nők viszonyt?

January 19th 2017 Victoria Milan,vezető társkereső oldal kapcsolatban élő felnőttek számára, akik diszkrét viszonyt keresnek, feltárja az átlag időszakot, mennyit várnak a Közép-Európában élő nők, mielőtt megcsalják párjukat, megnevezve az országonként a leghosszabb időtartamot házasság kötés és viszony kezdése között.

Victoria Milan kutatás feltárta a nők családi állapotához és viszonyaik történetéhez kapcsolódó három területet: a házasság átlag életkora; a megcsalás átlag életkora; és az évek száma házasság és megcsalás között. A hat leghosszabb elő-megcsalás időszakot Szlovéniában, Ausztriában, Lengyelországban, Szlovákiában, a Cseh-Köztársaságban és Magyarországon találták.

Szlovéniában az átlag életkor, amikor a nők házasodnak, 29,7 év, 6,2 évvel az esküvő napja és a viszonyuk között (35,9). Szlovéniában, a házasság még mindig hihetetlenül fontosnak tartott, a vallás és a kultúra tartja a válási arányokat alacsonyan. Amikor a nők boldogtalanok házasságukban, akkor hajlamosabbak viszonyt folytatni az idegörlő válási procedura helyett.

Az osztrák nők 29,8 átlag életkorban mennek férjhez, 7,8 évvel később kezdik meg viszonyaikat 37,6 éves korukban. Ausztriában a válás elfogadhatóbbá vált az elmúlt néhány évtizedben, és a házasság kevésbé jelentős kultúrális fontosságú, mint korábban a fiatal hölgyeknél. Kisebb a nyomás és megbélyegzés a körül, a házasságok bevallása nem mindig működik, a nők inkább találnak szabadságot anonym online tárkereső révén.

Lengyel nőknél, 8,6 év telik el a házasság kötés (26,7 év) és az első viszonyuk között 35,3 évesen. Éveken át, a házasságot alapvető szükségletnek tekintették, Lengyel férfiak és nők egyaránt úgy tekintenek a házasságra, ami kevésbé a szereteten, mint inkább pénzügyi megfontoláson alapul. Ahogy az idő és a kultúra változik, a nőknek, beszorulva egy szeretetlen házasságba, nagyobb szabadságuk van felfedezni személyes igényeiket.

Szlovákiában a nők 28,1 éves korban házasodnak átlagban, és 8,7 év elteltével, 36,8 évesen lépnek félre először. Házaspárok kultúrális elvárása nagyon szigorú volt sokáig, mindenkit házasságra ösztönözve. Azonban, ez átalakult, és a válás egyre gyakoribbá vált az elmúlt 30 évben. A nők megítélése szintén lazábbá vált, és így már több szabadságot engedhettek meg maguknak. Házasnak maradni pénzügyi és társadalmi stabilitás miatt még mindig sokaknak fontos, akárcsak viszonyt létesíteni, hogy a szigorú házasságon kívül szórakozást találni.

A Cseh Köztársaság hölgy tagjai 28,7 éves koruk körül hajlamosak férjhez menni, és 39,0 évesen lépnek félre egy 10,3 évvel a lagzit követően. A közelmúltban a válások aránya emelkedett, a házasság kultúrális felfogása pedig kevésbé szigorú, mint egykor volt. A nők viszonyaikat egy évtizeddel a házasság után kezdik, mikor is egy új hosszú távú kapcsolatot keresnek, vagy mert házasok akarnak maradni, a gyermekeik miatt még nem áldozzák fel a személyes elégedettségüket.

Végül, a magyar nők, akik átlagosan 29,3 éves korukban mennek férjhez és 44,5 évesen lépnek félre, mintegy 15,2 évvel a házasságkötés után. Ez a leghosszabb elő-megcsalás időszak a világon. Miért ennyire más a magyar számadat? Az országok elő-megcsalás időszakainak közelsége ellenére a kultúrák igen eltérőek lehetnek a határokon túl.

Az elmúlt néhány évtizedben a házasság szerepe a magyar társadalomban eltolódott, a fiatalabbak körében inkább a jobb pénzügyi stabilitás mint az érzelmi biztonság miatt tekintenek rá. Férfiak és nők úgy kezdik látni a házasságukat, mint biztonságot jelentő, a tömegpusztító online társkereső nagyobb szabadságot ad nekik igényeik feltárására. Magyarország szintén ismert, hogy a házaspárok kevesebb támogatást kapnak családi problémák esetén, a nők pedig hajlamosak kevesebb fontosságot helyezni egy leromlott házasságban maradnva, mint régen.

Vallást szintén figyelembe kell venni. Bár a magyar lakosság többsége római katolikus hátterű, szekularizáció egyre népszerűbbé vált a közelmúltban. Hölgyek szigorú vallási háttérrel széleskörű munkát tesznek a házasságba az ítélkezés miatti félelem miatt, vagy nagyobb hangsúlyt fektetnek a saját személyes igényeikbe megkérdőjelezve a régóta fennálló hiedelmeket.

Amit e kutatás nem képes kimutatni, hogy hány ilyen viszonyt fenntartó nő szerelmes még mindig házastársába, vagy sem.

Bármi legyen is az indok, a nők döntése mögött félrelépéskor, azon kérdéseket egyértelműen nem tárja fel a tanulmány, “mondta Sigurd Vedal, a Victoria Milan alapítója. “A viszonyoknak különböző okai vannak”. Egyes esetekben a házasságokban a fizikai kontaktus csökken, bár az érzelmi kötődés még mindig erős, viszony létesítése pusztán annyit jelent, hogy a természetes igényeket kielégítsék.

“Más helyzetekben a nők elhanyagolva vagy nem szeretve érzik magukat, és viszonyokban találják meg a kiérdemelt figyelmet. Nyílvánvalóan, a nők e hat nemzetben elkötelezettek házasságuk építésében mielőtt másfelé tekingetnek, elköteleződést és kitartást mutatva.

“Mi védett és biztonságos szolgáltatást nyújtunk hölgyeknek, akik diszkrét viszonyokat keresnek, lehetővé téve a szabadságot, hogy potenciális szeretőt találjanak területükön.

ORSZÁG ÁTLAG ÉLETKOR HÁZASSÁG KÖTÉSKOR ÁTLAG ÉLETKOR MEGCSALÁSKOR ÉVEK SZÁMA HÁZASSÁG ÉS MEGCSALÁS KÖZÖTT
SZLOVÉNIA 29.7 35.9 6.2
AUSZTRIA 29.8 37.6 7.8
LENGYEL O. 26.7 35.3 8.6
SZLOVÁKIA 28.1 36.8 8.7
CSEH KÖZTÁRSASÁ 28.7 39.0 10.3
MAGYARORSZÁG 29.3 44.5 15.2

További információért, kérjük keresse press@victoriamilan.com

Victoria Milan a világ egyik vezető diszkrét közösségi hálózata férfiak és nők számára, akik titkos viszonyt keresnek. A szolgáltatást Sigurd Vedal, media vezető indította el 2010-ben, és ma egyike lett a világ egyik leggyorsabban növekvő és vezető közösségi hálózatának házasságon kívüli viszonyok létesítéséhez, meghaladva 5,8 millió tagot világszerte, több mint 33 országban.