Hány év házasság után kezdenek a nők félrelépni?

VictoriaMilan, vezető társkereső oldal házasságon kívüli viszonyok összekötője, feltárja a nők férjhez menetele és az első félrelépésük közötti átlagos időtartamot.

E kutatás során Victoria Milan számadatokat vizsgált több kontinensen és országban. A tanulmány kiterjed a nők minden korosztályára és egyeztette a nők átlag életkorát félrelépéskor és házasságuk megkötésekorit.

Nők átlagéletkora félrelépéskor Világszerte

A nők életkorának különbsége, amikor viszonyt kezdenek jelentősen változik országonként.

Az Egyesült Királyságban a nők többsége (30 százalék) csalja meg a párját 25 és 29 éves kora között, míg Finnországban mindössze 15 százalék a félrelépő nők aránya ugyanebben a korosztályban.

Azonban, míg a fiatalabb hölgyek magasabb százalékot mutatnak az Egyesült Királyságban, több érettebb nő tart fent házasságon kívüli kapcsolatot más országokban. Spanyolországban a leggyakoribb kor a viszonyt fenntartó hölgyeknél 40-44 év, míg Magyarországon a leggyakoribb korosztály 45-49 év.

Házasságok és viszonyok közötti átlagos idő

A kutatás kimutatta, hogy a nők különböző országokban változó hosszságú idő elteltével keresnek szenvedélyt házaságon kívül annak megkötése után.

Európában a legrövidebb idő a lakodalomtól az első viszonyig Írország, csupán 3,6 év, miután 30,8 évesen házasságot kötnek.

Folytatva Európával, Svédországban a házas nők 4.1 évet várnak a lakodalom után az első viszonyuk meglépéséig. Az Egyesült Királyságban a nők 4,4 év után lépnek félre a házasság megkötése után.

Az USÁ-ban a nők 8,5 év házasság elteltével kezdik meg első viszonyukat, és átlag életkoruk 35,5 év. Északabbra, Kanadában 6,7 évet várnak a hölgyek (átlag életkor 35,8 év).

Dél Amerikában a hölgyek 7,4 év után lépnek félre házasság kötésük után, 33,4 éves átlag életkorral.

Dél Afrikában a nők eközben 6,8 évet várnak első viszonyukig (35,8 év átlagéletkor).

Globális szinten a hűtlenkedő nők átlagéletkora 36.6 év, míg az átlagos életkor a házasság kötésekor 29 volt. Ez 7,6 évet jelent a házasság megkötése és a megcsalás között.

“Mit jelentenek ezek a megállapíások?” – tette fel a kérdés Sigurd Vedal, a Victoria Milan alapítója. - “Azt, hogy a nők globális szinten 7 és 8 év közötti átlag időtartamot várnak házasságuk után az első félrelépésükig.”

“Házas nők különböző okok miatt kezdenek viszonyt. Talán a férjük nem adja meg azt a figyelmet és tiszteletet, amit megérdemelnének. Talán még mindig szeretik partnerüket,de a szikra eltűnt a házasságukból. Alternatív módon, talán egy nyitott kapcsolat mindkettőjük számára megadja a fizikai szükségletet, miközben továbbra is szoros érzelmi kötőtést tartanak fent.

“Bármi legyen is az indok, egy viszony a házas nők számára visszaadja az élet zamatát, az érzékiséget, és a fizikai szenvedélyt, amit hiányolnak. Ezek univerzális igények, és szexuális élvezet utáni sóvárgás az valami, ami közös millárdnyi mindannyiunkban – egyéb különbségeinktől függetlenül.”

További információért kérlek press@victoriamilan.com címen keress

VictoriaMilan egyike a világ vezető diszkrét közösségi hálózatának férfiak és nők számára, akik titkos viszonyt keresnek. A szolgáltatást a boldog házasságban élő media vezető, Mr.Sigurd Vedal indította el 2010-ben, és ma egyike a világ leggyorsabban növekvő és vezető közösségi hálózatoknak diszkrét házasságon kívüli viszonyok létesítésére, meghaladva 5,8 millió tagjával világszerte több mint 33 országban.